Kiinteistöhuoltoa asiantuntevasti Forssassa ja Tammelassa

Pyydä tarjous

Asiakaslähtöinen ja ketterä kiinteistöhuolto on erikoisalaamme. Kylätalkkari.fi huolehtii kiinteistösi viihtyisyydestä, toimivuudesta ja turvallisuudesta. Palveluihimme kuuluvat mm. ulkoalueiden hoito, puutarhatyöt ja ongelmapuiden poisto. Kiinteistön pääsisäänkäynnin ja kulkureittien pitäminen turvallisena ja puhtaana on ensisijaisen tärkeää eritysesti talvella.

Voit jättää ulkotyöt, kuten lumen aurauksen, käsilumityöt ja hiekoituksen huoleksemme. Kesällä nurmialueiden säännöllinen huolto ja piha-alueen siisteys tekevät asuinympäristöstäsi kauniin ja viihtyisän. Ammattitaitoiset työntekijämme takaavat kiinteistösi ulkoalueiden kokonaisvaltaisen kunnossapidon. Palveluumme kuuluu myös liputus.

Ulkoalueiden kunnossapito

Huolehdimme kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidosta kesäisin ja talvisin. Piha-alueen pitäminen turvallisena ja puhtaana on ensisijaisen tärkeää erityisesti talvisin. Voit jättää ulkotyöt kuten lumen aurauksen, lumenluonnin ja hiekoituksen täysin meidän huoleksemme. Kesällä nurmikon säännöllinen leikkuu ja syksyn pudonneiden lehtien haravoiminen tekevät julkisivusta siistin ja kiinteistöalueesta viihtyisän.

Ammattitaitoiset työntekijämme takaavat kiinteistösi ulkoalueiden kokonaisvaltaisen kunnossapidon.

Kysy lisää kiinteistöjen kunnossapidosta

Puutarhatyöt

Tarvitseeko pihasi uusia istutuksia tai kenties raja-aidan? Kaipaako viheralueesi siistimistä? Kylätalkkari.fi huolehtii viheralueista ja sora- ja laatoitusalueista. Viheralueiden säännöllinen lannoitus, nurmialueiden ja pensaiden kasvusta huolehtiminen takaavat kiinteistön ulkoalueiden viihtyisyyden. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen piha ja puutarhahuollon ja mahdollisen uudisrakentamisen.

Kysy lisää puutarhatöistä

Puiden kaadot

Löytyykö pihaltasi vaikeasti kaadettava puu? Kaatoiko myrsky ison, vanhan puun? Kylätalkkari.fi huolehtii tarpeittesi mukaan puiden kaadot ja pilkkomiset. Kaadamme ja siivoamme puut ahtaista pihoista ja myös muista ongelmallisista paikoista. Lisäksi säästyt puiden pilkkomiselta, jos tilaat meiltä myös klapikoneen.

Palveluun kuuluu tarvittaessa kaato, oksiminen, katkominen, halkominen ja loppusiivous.

Kysy lisää puiden kaadoista