Kattavat rakentamisen palvelut sekä remontit Forssassa

Pyydä tarjous

Kylätalkkari.fi Tmi Seppo Rämön toimialue on lähinnä Forssan ja Tammelan alueella ja lähiympäristössä. Palveluihimme kuuluvat erilaiset rakentamisen palvelut sekä remonttityöt. Pienelläkin remontilla voit nostaa kiinteistösi arvoa ja kohentaa asuntosi ilmettä huomattavasti. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi huolehdimme siitä, että työmme jälki on moitteetonta, remontti valmistuu sovitussa ajassa ja tulos on toiveittesi mukainen.

Remontit ja rakennustyöt

Tahdotko toteuttaa unelmasi uudesta kylpyhuoneesta tai keittiöstä? Kaipaako talosi katto korjausta?

Kylätalkkari.fi tarjoaa monipuoliset rakentamisen palvelut sekä remontointiin liittyvät työt Forssan ja Tammelan alueella. Palveluihimme kuuluvat omakotitalojen ja huoneistojen remontointityöt.

Rakennuksen ulkomaalauksen uusiminen suojaa seinät kosteudelta ja muilta sään vaikutuksilta ja kohentaa rakennuksen ulkonäköä. Tapetoimalla tai maalaamalla uudistaa kotisi ilmeen helposti. Palveluihimme kuuluvat myös kattojen maalaukset, korjaukset ja uusimiset.

Työntekijämme ovat ammattitaitoisia. Heillä on tarvittavaa teknistä osaamista niin pieniin kuin vähän isompiinkin urakoihin.

Kysy lisää remonteista

Puutarhan rakennustyöt

Puutarhanhoito on monelle rakas harrastus. Isommat urakat , kuten nurmikon uudistaminen tai pihamuurin rakentaminen sujuvat kuitenkin parhaiten ammattilaisilta. Kylätalkkari.fi hoitaa puutarhojen rakennus- ja huoltotyöt ammattitaidolla.

Palveluihimme kuuluvat nurmialueiden, istutusalueiden, pihamuurien, laatoitusten ja aitojen korjaus ja rakentaminen.

Kysy lisää puutarhan rakennustöistä

Mökkipalvelut

Vievätkö mökillä odottavat työt liikaa aikaasi? Tahtoisit uuden laiturin, mutta asian toteuttaminen tuntuu haastavalta. Kylätalkkari.fi rakentaa ja asentaa sinulle uuden laiturin niin, että sinä voit nauttia lomastasi. Unohda stressi ja kysy lisää mökkipalveluistamme Forssassa, Tammelassa ja lähialueilla.

Palveluihimme kuuluvat myös laiturin lasku ja nosto sekä kattojen ja sadevesijärjestelmien puhdistus ja mökkien tarkistuskäynnit.

Kysy lisää mökkipalveluista

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse